Inhout... uw specialist buitenshuis!

Ieder huis is aan de buitenzijde sterk onderhevig aan weersinvloeden. Vooral met sterk wisselend weer zoals wij dat in Nederland kennen heeft een woning heeft vaak zwaar te verduren. Om deze reden werkt Inhout enkel met de beste materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen. 

Voor werkzaamheden rondom uw woning is Inhout hét aangewezen adres voor het op peil houden van de onderhoudstoestand of het aanbrengen van diverse verbetering. 

Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in het:

  • Plaatsen en afwerken dakkapellen
  • Plaatsen en afwerken dakramen
  • Aanbrengen (EPDM) dakbedekking
  • Plaatsen van kozijnen en deuren, zowel in hout als kunststof
  • Realiseren van uw complete aan/uitbouw, van A tot Z geregeld!
  • Leveren en aanbrengen van Keralit gevelbekleding
  • Aanleggen van riolering en hemelwaterafvoeren
  • Ontwerpen en plaatsen van garages, tuinhuisjes, veranda's

Dakkapellen en dakramen

Niet alleen zorgt een dakkapel voor meer licht in de ruimte, de kamer wordt er ook een stuk groter van, waardoor de waarde van uw woning stijgt. Terwijl u voorheen te maken had met schuine muren waar u niet rechtop kon staan, heeft u met een dakkapel er een stuk bruikbare ruimte bij.

We plaatsen zowel prefab-dakkapellen als traditionele dakkapellen. Een prefap-dakkapel is een kant-en-klare kapel die we in één stuk op woning plaatsen en afmonteren. Een traditionele dakkapel bouwen we ter plekke. Onze dakkapellen worden naar wens uitgevoerd met houten- of kunststof kozijnen, boeidelen in kunststof of traditioneel in hout en dakbedekking naar wens in diverse materialen.

Gebruikte u de zolder voorheen enkel als opslagplaats maar komt u met de komst van de baby ruimte tekort? Maak van de zolder een kamer en laat dakramen plaatsen voor (extra) licht. We plaatsen ramen van gerenommeerde merken als Velux en Fakro, maar ook andere merken. Benieuwd naar de mogelijkheden? De ramen zijn verkrijgbaar in houtbouw en onderhoudsarm kunststof, maar we verkopen ook tuimeldakramen. Neem contact op om de opties voor uw woning te bespreken.

Dakbedekking

EPDM is een voordelige soort dakbedekking. Dit heeft niet alleen te maken met de aanschafprijs, maar ook met de lange levensduur.

Het staat  bekend als een hightech synthetisch rubber. En heeft een groot voordeel. Het kan namelijk op maat gemaakt worden. Een dakbedekking van EPDM wordt op maat gesneden aan de hand van de door u opgegeven maten. Hierdoor past het precies op uw dak zonder dat er nog aan gewerkt hoeft te worden. Dit is anders dan bijvoorbeeld bij een dakbedekking van dakleer. Hierbij worden de rollen ter plekken bijgesneden en aangepast om uiteindelijk uw dak compleet te bedekken. Hierdoor is de kans op lekkage aanzienlijk kleiner. Daarnaast is deze soort dakbedekking geheel onderhoudsvrij.

Werkzaamheden aan kozijnen, deuren en gevels

Kozijnen en deuren zijn sterk onderhevig aan weersinvloeden. Het is daarom één van de onderdelen aan een huis waar het meeste onderhoud te verwachten is. Door het toepassen van materialen van uitstekende kwaliteit mag u rekenen op een lange levensduur van de door ons gemaakte kozijnen en deuren.

Wij werken graag met hout, omdat dit materiaal goed bewerkbaar is en een mooie uitstraling heeft. Echter draaien wij onze hand ook niet om voor het werken met kunststof kozijnen of geveldelen. 

Onze houten kozijnen worden in onze eigen werkplaats gepre-fabriceerd zodat wij ter plekke een snelle plaatsing kunnen garanderen. De gevel van uw woning hoeft hierdoor zo kort mogelijk open te liggen. 

Overtuigd? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave voor uw woning!